Da! Imi doresc unul din cele 350 37 bucati disponibile din pachetul "Cresterea Iepurilor Pentru Profit" la pretul de doar 59 RON (cu TVA)...

Stiu ca voi primi pachetul complet despre afacerile cu iepuri care contine pe langa informatii foarte utile si sprijinul necesar pentru a dezvolta o afacere de succes

Stiu ca garantia pachetului "Cresterea Iepurilor Pentru Profit" este de 180 de zile, si in tot acest timp mi se vor restituit banii in totalitate, astfel cheltuiala de returnare a produsului va apartine..


Completeaza formularul si vei beneficia de pachetul
"Cresterea Iepurilor Pentru Profit"


Nume si Prenume:
Adresa:
Oras:
Judet:
Telefon:
E-Mail:
pretul pachetului "Cresterea Iepurilor Pentru Profit" este de 59 RON
+ taxa de transport in valoare de 18 RON (TVA inclus)Vei intra in posesia coletului in aproximativ 2-3 zile lucratoare. Plate se faca in sistem ramburs, astfel plata o vei face doar in momentul in care vei intra in posesia pachetului "Cresterea Iepurilor Pentru Profit".

Cu prietenie,

contact ferma iepuri

DISCLAIMER: Acest ghid se doreste a fi indrumatorul tau pas cu pas catre realizarea unei afaceri cu iepuri. Nu trebuie sa ai cunostinte in domeniu pentru a parcurge informatiile prezentate in ghidul "Cresterea Iepurilor Pentru Profit". Insa nu iti putem garanta obtinerea anumitor rezultate sau reusita in afaceri, rezultatele sunt diferite de la o persoana la alta in functie de mai multi factori precum timpul acordat afacerii, cunostintele necesare dezvoltarii afacerii, zona geografica, etc."

Contact | Comanda ACUM | Termeni si Conditii | Disclaimer | AcasaęCopyright www.Afacere-Iepuri.ro 2002-2014